Антонінська селищна рада Хмельницького району Хмельницької області громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Новини

Дата: від до Скинути

СВЯТКУВАННЯ ДНЯ НЕЗАЛЕЖНОСТІ

СВЯТКУВАННЯ ДНЯ НЕЗАЛЕЖНОСТІ

 Сьогодні, 23 серпня,  всі жителі та гості нашої громади мали змогу бути присутніми на святковому концерті з нагоди Дня народження нашої держави.  

15:27 23.08.2019

Засідання методичного об’єднання педагогів художньо-естетичного циклу

Засідання методичного об’єднання педагогів художньо-естетичного циклу

22 серпня 2019 року на базі Антонінського ліцею відбулось засідання методичного об’єднання педагогів художньо-естетичного циклу, у роботі якого взяли участь вчителі трудового навчання, мистецтва, образотворчого мистецтва, музики закладів загальної середньої освіти громади.

14:04 23.08.2019

Українсько-німецький вечір

Українсько-німецький вечір

21 серпня відбулась зустріч молоді нашої ОТГ з німецькими студентами за ініціативи українсько-німецької молодіжної організації «Erasmus+».  Всі бажаючі мали змогу ознайомитись з німецькими традиціями та фольклором, а також скуштувати  страви німецької кухні.   Молодь активно та весело провела час в міжнародній компанії. 

14:53 22.08.2019

Засідання методичного об’єднання організаторів виховної роботи закладів загальної середньої освіти Антонінської ОТГ

Засідання методичного об’єднання організаторів виховної роботи закладів загальної середньої освіти Антонінської ОТГ

20 серпня 2019 року на базі Антонінського ліцею відбулось засідання методичного об’єднання організаторів виховної роботи закладів загальної середньої освіти громади щодо планування роботи вчителів, що відповідають за виховну роботу. Під час зустрічі було обговорено питання виховної система Нової української школи у 2019/2020 н.р.: науково-методичний дискурс та окреслено організацію освітнього процесу в закладах позашкільної освіти у 2019/2020 н.р. (Рибачук Л.Л., методист відділу освіти, молоді, спорту, культури і туризму Антонінської селищної ради), сучасні виклики виховання за Програмою «Нова українська школа» у поступі до цінностей (Пилип’юк М.Д., заступник директора з виховної роботи  Антонінського ліцею), створення безпечного освітнього середовища, формування в дітей та учнівської молоді ціннісних життєвих навичок у 2019/2020 н.р. (Кравчук М.Я.,педагог-організатор Великоорлинської ЗОШ І-ІІ ст). Під час практичного модуля, методист Рибачук Л.Л. познайомила учасників засідання з методикою SCRUM-дошки: як ефективно використати вчителю та учням.

14:08 21.08.2019

МЕТОДОБ’ЄДНАННЯ ПЕДАГОГІВ ЗДО

МЕТОДОБ’ЄДНАННЯ ПЕДАГОГІВ ЗДО

20 серпня відбулось засідання методичного об’єднання педагогічних працівників закладів дошкільної освіти Антонінської ОТГ.  Методист відділу освіти, молоді, спорту, культури і туризму Антонінської селищної ради Герасимчук Наталя Едуардівна у своєму виступі наголосила на пріоритетах організації освітньої роботи в закладі дошкільної освіти в 2019/2020 навчальному році. Про розвиток життєвої компетентності дошкільника як умови зростання гармонійної особистості розповіла Стандарчук Людмила Миколаївна, вихователь ЗДО «Ромашка» смт Антоніни. Шевчук Ольга Леонідівна, завідувач ЗДО «Віконечко» с.Великі Орлинці, звернула особливу увагу на плідну співпрацю з дітьми та батьками на засадах взаємної довіри та поваги, педагогіку партнерства. Керівник методичного об’єднання педагогів-дошкільників Поліщук Олена Миколаївна, завідувач ЗДО «Ромашка» смт Антоніни, провела тренінгове заняття «Формування професійної компетентності педагогів ЗДО в умовах Нової української школи». На закінчення зустрічі кожен присутній отримав педагогічний порадник. 

10:34 21.08.2019

СЕРПНЕВІ ЗУСТРІЧІ

СЕРПНЕВІ ЗУСТРІЧІ

З 19 серпня розпочалися щорічні серпневі засідання методичних об’єднань педагогічних працівників закладів освіти Антонінської ОТГ.  Вперше у 2019/2020 навчальному році зустрілись вчителі початкових класів закладів загальної середньої освіти громади. Щирі вітання з Днем Знань прозвучали від методиста відділу освіти, молоді, спорту, культури і туризму Антонінської селищної ради Н.Герасимчук. Також Наталя Едуардівна розповіла про особливості організації освітнього процесу в 1-2 та 3-4 класах закладів загальної середньої освіти. Керівник методичного об’єднання, вчитель початкових класів Антонінського ліцею С.Стратенюк ознайомила присутніх із технологією критичного мислення в освітньому процесі НУШ. У практичній частині засідання педагоги громади спробували свої сили у написанні есе, були проаналізовані книжки для читання, зошити із завданнями з читання та математики, що використовувались у моніторинговому дослідженні стану сформованості читацької та математичної компетентностей випускників початкової школи, за допомогою «Ромашки Блума».

10:26 21.08.2019

Підписання Меморандуму про співпрацю та партнерство між Головним управлінням Національної поліції в Хмельницькій області та Антонінською селищною об’єднаною територіальною громадою

Підписання Меморандуму про співпрацю та партнерство між Головним управлінням Національної поліції в Хмельницькій області та Антонінською селищною об’єднаною територіальною громадою

15 серпня 2019 року було підписано Меморандум про співпрацю та партнерство між Головним управлінням Національної поліції в Хмельницькій області та Антонінською селищною об’єднаною територіальною громадою.

10:10 19.08.2019

Заміна опалювального котла у Великоорлинській ЗОШ І-ІІ ступенів

Заміна опалювального котла у Великоорлинській ЗОШ І-ІІ ступенів

У Великоорлинській ЗОШ І-ІІ ступенів проведена заміна опалювального котла на більш ефективний та потужніший твердопаливний водогрійний котел ALTEP MAX (300 квт). Кошти в сумі 200 тис. грн. виділені з місцевого бюджету.

14:07 25.07.2019

Заміна вікон в Терешківському ліцеї

Заміна вікон в Терешківському ліцеї

У Терешківському ліцеї Красилівського району Хмельницької області розпочалась реалізація проекту щодо заміни  вікон на нові енергозберігаючі металопластикові віконні блоки, згідно з яким буде встановлено 31 вікно та 1 дверний балконний блок. На виконання будівельних робіт  спрямовано 160 тис. грн. з державного бюджету та 90 тис. грн. з місцевого бюджету.

14:23 24.07.2019

ПРИДБАННЯ ШКІЛЬНОГО АВТОБУСА

ПРИДБАННЯ ШКІЛЬНОГО АВТОБУСА

У вересні 2018 року Антонінський ліцей набув статусу опорного закладу Антонінської громади, до складу якої увійшло 2 філії: Рублянська та Васьківчицька початкові школи. Відповідно до рішення сесії Антонінської селищної ради відбулась реорганізація Рублянської ЗОШ І-ІІ ступенів. Згідно вимог обласного розподілу коштів на придбання шкільних автобусів (співфінансування 70%:30%) були спрямовані кошти на закупівлю транспортного засобу в розмірі 1281,000 грн. - обласного бюджету та 549,000 грн. – місцевого бюджету. Тому, в липні місяці проведено тендерну закупівлю. Переможцем торгів стало ТОВ «АВТОМОБІЛЬНА КОМПАНІЯ «ІНТЕР АВТО ТРЕЙДИНГ». Новий шкільний автобус  буде підвозити дітей з сіл Зелена, Рублянка та Закриниччя до опорного закладу освіти.

14:42 19.07.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора