A A A K K K
для людей із порушенням зору
Антонінська селищна рада Хмельницького району Хмельницької області громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Новини

Дата: від до Скинути

Фестиваль Маланок

Фестиваль Маланок

Щиро дякуємо благодійному фонду «Зміцнення громад» і особисто Тетяні Павлівні Василик,селищному голові Кондратюк Наталії Анатоліївні за розуміння, підтримку та фінансову допомогу у організації поїздки зразкового фольклорного гурту «Родовід» Антонінської дитячої музичної школи на VII фестиваль Маланок у Чернівці.Неймовірні емоції переповнюють нас. Чудові колективи,прекрасні учасники вразили нас усіх своєю розмаїтістю костюмів та виконанням ...Маємо диплом за участь і чудові сувеніри. Також  дякуємо нашим  батькам за довіру та підтримку.

16:00 29.01.2018

Відкритий конкурс мистецтв «Різдвяна зірка»

Відкритий конкурс мистецтв «Різдвяна зірка»

2 січня 2018 року в м. Хмельницькому пройшов відкритий конкурс мистецтв "Різдвяна зірка". Наші учні також залюбки прийняли участь у ньому та зуміли проявити свої таланти. Франчук Тетяна отримала диплом за зайняте I місце в номінації «інструментальна музика, скрипка» ( викладач Ковальчук Ю.В.), Лещинський Мирослав отримав диплом за зайняте III місце в номінації « інструментальна музика, гітара»  ( викладач Бартошук В.В.), вокальна група «Краплинки» також зайняли III місце в номінації « вокальні ансамблі» ( викладач Кондратюк К.О.). Інші учасники, а саме: Гудзенко Аліна, Войтюк Вікторія, Кирилова Олександра та Олійник Інна були нагороджені дипломами за яскравий виступ та розвиток сценічного мистецтва.

15:53 29.01.2018

Вітаємо переможців міжнародного  конкурсу "Моя Україна - UCRAINA MIA"

Вітаємо переможців міжнародного конкурсу "Моя Україна - UCRAINA MIA"

Учениця Антонінської  дитячої музичної школи Ляшук Антоніна стала переможцем  фіналу міжнародного  конкурсу "Моя Україна - UCRAINA MIA".  ЇЇ робота  під назвою "Казкова Україна" отримала диплом з відзнакою "за симпатію". Конкурс проводився за підтримки Посольства України в Італії  в м. Рим.  В конкурсі приймали участь роботи  учнів класів образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва Шумовецького Єгора, Шмайлюк Яни, Ляшук Антоніни, Панчук Олександри та Мартинюка Іллі.

15:00 29.01.2018

Всеукраїнський багатожанровий конкурс мистецтв «Подільський зорепад»

Всеукраїнський багатожанровий конкурс мистецтв «Подільський зорепад»

16-17 грудня в м. Вінниця відбувся IV Всеукраїнський багатожанровий конкурс мистецтв "Подільський зорепад". Отримали багато позитивних емоцій, зустріли знайомих, занурилися в творчу атмосферу і......як підсумок - Олійник Інна 2місце ( в номінації "естрадний вокал") та Кирилова Олександра 4 місце ( в номінації "інструментальна музика"). Дякуємо організаторам за незабутні враження!

14:39 29.01.2018

Зустріч з представниками Офісу з залучення та підтримки інвестицій UkraineInvest

Зустріч з представниками Офісу з залучення та підтримки інвестицій UkraineInvest

18 січня у м.Хмельницькому в Агенції Сталого Розвитку «АСТАР» відбулася зустріч з представниками Офісу з залучення та підтримки інвестицій Ukrainelnvest. UkraineInvest є консультаційно-дорадчим органом, підпорядкованим Кабінету Міністрів України, що координується Урядовим уповноваженим з питань інвестицій.

19:26 20.01.2018

Новорічно-різдвяне свято «Коляда-2018»

Новорічно-різдвяне свято «Коляда-2018»

9 січня 2018 року в районному Будинку культури відбулося традиційне новорічно-різдвяне свято «Коляда-2018». Наші учні, учасники зразкового фольклорного гурту «Родовід»,були також запрошені.Святкування завершилося спільною колядкою „Добрий вечір тобі, пане господарю”, яку виконували всі присутні в залі.

15:42 09.01.2018

"Новий рік зустрінем разом"

"Новий рік зустрінем разом"

3 січня 2017 року в Антонінському районному Будинку творчості дітей та юнацтва проходило свято "Новий рік зустрінем разом". Педагогічний колектив та вихованці Будинку творчості щиро вдячні спонсорам нашого свята:Герасимчуку Ю.В.(магазин "1000 дрібниць); Цатуряну В.Р. (магазин "Зоя"); Дубенюку М.С. (магазин "Рось"); Бабич Т.А. ("магазин "Маркет"); Гуляк Л.С. (магазин "Меблі"); Антонюк В.Р. (магазин"Оксана"); Дубенюку Д.Ю. (магазин "Людмила"); Тищук О.Ю. (магазин "Юлія"); Олійник Л.В. (аптека "Графська")

18:06 05.01.2018

У Ключівці освячено купальню

У Ключівці освячено купальню

Ключівська Свято-Покровська церква в усі часи була центром культурного і духовного життя для віруючих. Побудована в 1803 році, вона вже понад 210 років збирає парафіян на молитву. В 1858 році тут відкрито церковно-парафіяльну школу, де сільські діти вивчали ази грамоти.

19:24 22.12.2017

Відкритий чемпіонат з гандболу серед дівчат

Відкритий чемпіонат з гандболу серед дівчат

14 грудня 2017 року в Антонінській дитячо-юнацькій спортивній школі відбувся Відкритий чемпіонат з гандболу серед дівчат, за сприяння народного депутата України Андрія Васильовича Шиньковича. Участь приймали команди: Антонінської ДЮСШ, Красилівської ДЮСШ та Білогірської ДЮСШ. Переможцями чемпіонату стали спортсмени Антонінської ДЮСШ (тренер – Стандарчук Альона Олександрівна). Друге місце посіла команда Красилівської ДЮСШ. Третє місце команда Білогірської ДЮСШ.

21:36 21.12.2017

Антонінська громада. Новина про утворення музею Потоцьких

Антонінська громада. Новина про утворення музею Потоцьких

За підтримки представників роду Потоцьких, пана Марека Потоцького – праправнука графа Юзефа-Миколая Потоцького, Посольства Польскої Речипосполитої м.Вінниці, благодійних фондів, приватних осіб, мистецтвознавця Тереси Багінська-Журавської та архітектора – дизайнера Вжеслава Журавського в смт Антоніни, в приміщеннях пам’яткових будинків палацово – паркового комплексу «садиба Антоніни», започатковується музей названий «Музей Потоцьких в Антонінах».

17:55 14.12.2017

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора