A A A K K K
для людей із порушенням зору
Антонінська селищна рада Хмельницького району Хмельницької області громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Новини

Дата: від до Скинути

Хмельницька філія «Газмережі»: забезпечуємо газом 24/7

Хмельницька філія «Газмережі»: забезпечуємо газом 24/7

Розподіл (доставку газу) на території Хмельницької області забезпечує Хмельницька філія ТОВ «Газорозподільні мережі» під  державним управлінням групи Нафтогаз.  Як підприємство критичної інфраструктури, функціонує в посиленому режимі воєнного стану.

09:26 13.02.2024

ЧИ ЗАРАХОВУЄТЬСЯ ДО СТАЖУ ПЕРІОД ДОГЛЯДУ ЗА ОСОБОЮ З ІНВАЛІДНІСТЮ  1 ГРУПИ?

ЧИ ЗАРАХОВУЄТЬСЯ ДО СТАЖУ ПЕРІОД ДОГЛЯДУ ЗА ОСОБОЮ З ІНВАЛІДНІСТЮ 1 ГРУПИ?

Законом України від 09.07.2003 № 1058-IV “Про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування” передбачено зарахування за певних умов до страхового стажу періодів догляду, зокрема за особою з інвалідністю I групи.

15:07 09.02.2024

ЧИ МАЄ ПРАВО НА ЖИТЛОВУ СУБСИДІЮ СІМ’Я, ЯКА ПРОЖИВАЄ В БУДИНКУ, ЩО НЕ Є ЇХ ВЛАСНІСТЮ, ТА СПЛАЧУЄ ВСІ РАХУНКИ?

ЧИ МАЄ ПРАВО НА ЖИТЛОВУ СУБСИДІЮ СІМ’Я, ЯКА ПРОЖИВАЄ В БУДИНКУ, ЩО НЕ Є ЇХ ВЛАСНІСТЮ, ТА СПЛАЧУЄ ВСІ РАХУНКИ?

Житлова субсидія призначається одному із членів домогосподарства, які не зареєстровані (не задекларовані) в житловому приміщенні, але фактично проживають у ньому на підставі договору наймання. Без укладеного договору наймання (оренди) житла субсидія може бути призначена у разі, коли люди, які проживають в житловому приміщенні, що не є їх власністю, є внутрішньо переміщеними особами (пункт 22 Положення про порядок призначення житлових субсидій, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 21.10.1995 №848).

15:06 09.02.2024

ЯКИЙ РОЗМІР СЕРЕДНЬОМІСЯЧНОГО СУКУПНОГО ДОХОДУ СІМ’Ї ВРАХОВУЄТЬСЯ ПРИ НАДАННІ ПІЛЬГ НА ОПЛАТУ ЖИТЛОВО-КОМУНАЛЬНИХ ПОСЛУГ?

ЯКИЙ РОЗМІР СЕРЕДНЬОМІСЯЧНОГО СУКУПНОГО ДОХОДУ СІМ’Ї ВРАХОВУЄТЬСЯ ПРИ НАДАННІ ПІЛЬГ НА ОПЛАТУ ЖИТЛОВО-КОМУНАЛЬНИХ ПОСЛУГ?

Перелік пільг з оплати житлово-комунальних послуг, що надаються з урахуванням доходів, а також осіб, які мають право на такі пільги, визначено Порядком надання пільг окремим категоріям громадян з урахуванням середньомісячного сукупного доходу сім’ї (затверджено постановою Кабінету Міністрів України від 04.06.2015 №389).

15:05 09.02.2024

Пліч-о-пліч – разом переможемо! ІІ етап Всеукраїнських змагань  «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги з футзалу»

Пліч-о-пліч – разом переможемо! ІІ етап Всеукраїнських змагань «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги з футзалу»

2 лютого 2024 року на базі Антонінської ДЮСШ відбувся другий етап Всеукраїнських змагань «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги з футзалу» під гаслом «Разом переможемо» в рамках Всеукраїнського загальнонаціонального проєкту за ініціативи Президента України В. Зеленського «Пліч-о-пліч зі спортом». 5 команд з гордістю представили свій навчальний заклад у наступному територіальному етапі змагань.

13:45 07.02.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора