A A A K K K
для людей із порушенням зору
Антонінська селищна рада Хмельницького району Хмельницької області громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Новини

Дата: від до Скинути

ПІЛЬГОВИКАМ, ЯКИМ ПІЛЬГИ НАДАЮТЬСЯ ЗАЛЕЖНО ВІД ДОХОДІВ, ПРАВО НА ВИПЛАТИ В 2024 РОЦІ БУДЕ ВИЗНАЧЕНО АВТОМАТИЧНО

ПІЛЬГОВИКАМ, ЯКИМ ПІЛЬГИ НАДАЮТЬСЯ ЗАЛЕЖНО ВІД ДОХОДІВ, ПРАВО НА ВИПЛАТИ В 2024 РОЦІ БУДЕ ВИЗНАЧЕНО АВТОМАТИЧНО

У пільговиків, які протягом минулого року одержували пільгу з урахуванням доходу, право на виплату закінчилось 31 грудня 2023 року (Порядок надання пільг окремим категоріям громадян з урахуванням середньомісячного сукупного доходу сім’ї, затверджений постановою Кабінету Міністрів України від 04.06.2015 № 389).

09:58 19.02.2024

ЧИ ЗАРАХОВУЄТЬСЯ ДО СЕРЕДНЬОМІСЯЧНОГО СУКУПНОГО ДОХОДУ ДЛЯ ПРИЗНАЧЕННЯ СУБСИДІЇ ВИПЛАТА ДО ДНЯ НЕЗАЛЕЖНОСТІ?

ЧИ ЗАРАХОВУЄТЬСЯ ДО СЕРЕДНЬОМІСЯЧНОГО СУКУПНОГО ДОХОДУ ДЛЯ ПРИЗНАЧЕННЯ СУБСИДІЇ ВИПЛАТА ДО ДНЯ НЕЗАЛЕЖНОСТІ?

Разова грошова виплата до Дня незалежності України не включається до середньомісячного сукупного доходу домогосподарства ветерана війни під час призначення та розрахунку розміру житлової субсидії (пункт 7 Порядку обчислення середньомісячного сукупного доходу сім’ї (домогосподарства) для всіх видів державної соціальної допомоги, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 22.07.2020 № 632).

09:56 19.02.2024

Проект з кібербезпеки BRAMA запустили в Україні

Проект з кібербезпеки BRAMA запустили в Україні

Кіберполіція оголосила про ребрендинг проєкту MRIYA.  Відтепер в Україні діятиме новий покращений проект з кібербезпеки BRAMA (БРАМА). Це синергія громадян, приватного та державного секторів у протидії дезінформації та незаконному контенту в інформаційному просторі.

09:53 19.02.2024

Пліч-о-пліч – разом переможемо! ІІ етап Всеукраїнських змагань  «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги з волейболу» серед юнаків закладів загальної середньої освіти Антонінської СТГ

Пліч-о-пліч – разом переможемо! ІІ етап Всеукраїнських змагань «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги з волейболу» серед юнаків закладів загальної середньої освіти Антонінської СТГ

16 лютого 2024 року на базі Антонінської ДЮСШ відбувся другий етап Всеукраїнських змагань «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги з волейболу» серед хлопців під гаслом «Разом переможемо» в рамках Всеукраїнського загальнонаціонального проєкту за ініціативи Президента України В. Зеленського.

09:40 19.02.2024

Вітаємо  Фотовиставка до Дня Соборності України: «Україна – це ми!»

Вітаємо Фотовиставка до Дня Соборності України: «Україна – це ми!»

Завершився обласний етап фотовиставки до Дня Соборності України: «Україна – це ми!» Організація і проведення Конкурсу здійснювалась Хмельницьким обласним центром краєзнавства, туризму та екологічного виховання учнівської молоді. Фотовиставка проводилася з метою реалізації Концепції національно-патріотичного виховання в системі освіти України, активізації національно-патріотичного виховання учнівської молоді, популяризації вивчення історії, пошуку та розкриття юних талантів, формування в учнівської молоді активної життєвої позиції, готовності брати участь у суспільному і культурному житті України.

11:51 15.02.2024

Як ветерану розпочати власну справу?

Як ветерану розпочати власну справу?

З квітня минулого року діє програма «Грант для ветеранів та членів їхніх сімей», яка  реалізується службою зайнятості в рамках урядового проєкту «єРобота». Ця програма  спрямована на розбудову ветеранського бізнесу в Україні та створення нових робочих місць.

11:49 15.02.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора