Антонінська селищна рада Хмельницького району Хмельницької області громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Служба у справах дітей Антонінської селищної ради

Всеукраїнська акція «16 днів проти насильства».

Всеукраїнська акція «16 днів проти насильства» Щорічно в Україні з 25 листопада до 10 грудня включно проводиться Всеукраїнська акція «16 днів проти насильства». Мета акції – привернення уваги суспільства до проблем подолання насильства у сім’ї, жорстокого поводження з дітьми, протидії торгівлі людьми та захисту прав жінок.  

14:12:09 25.11.2021

20 листопада - Всесвітній день дитини!

  Цей день відзначається, як день світового братерства і взаєморозуміння дітей, день підтримки діяльності, спрямованої на забезпечення благополуччя дітей в усьому світі. Кожна дитина має право на освіту, право на здоров'я і належну медичну допомогу. Кожна дитина має право рости у турботливому родинному середовищі і повинна бути захищеною від жорсткого поводження та насильства. Дитина заслуговує мати все, що потрібно їй для щасливого життя - житло,та сім'ю, вчитися у школі, повноцінно харчуватися, мати час на ігри та дозвілля. Діти - це найголовніший скарб нашого суспільства. Тільки від нашого виховання, та від тих зернят добра, справедливості, мужності які ми в них вкладемо, залежить майбутнє нашої країни і майбутнє всього нашого світу.

14:05:40 20.11.2021

Жест "насильство вдома", "мені потрібна допомога" і "насильство в сім'ї".

“Дівчина показувала долоню, а потім згинала великий палець і стискала її в кулак" — цей жест використовують, щоб повідомити про домашнє насильство або попросити про допомогу Нещодавно мережу сколихнула новина, що 16-річна громадянка США врятувалась від викрадача за допомогою жесту з TikTok. Через два дні після зникнення дівчини до служби 911 поступив дзвінок від водія, який випадково побачив дівчину на задньому сидінні машини - у вікно вона показувала руками жести, які стали популярними у соціальних мережах. Дівчина показувала долоню, а потім згинала великий палець і стискала її в кулак. Цей жест, вигаданий Канадським жіночим фондом минулого року, означає "насильство вдома", "мені потрібна допомога" і "насильство в сім'ї". Щоб його показати, треба: 1.  підняти руку долонею до камери/іншої людини; 2.  зігнути великий палець у долоню; 3.  опустити інші пальці над великим пальцем. Поширюйте інформацію про цей жест! Дитина має знати, як захищатися, а дорослі - як реагувати на випадки насильства над дитиною!        

13:59:42 19.11.2021

З днем працівника соціальної сфери!

  Кажуть, що світ врятує тільки Любов А професія соціального працівника - це професія Любові. Любові до людей, різних, неповторних, неймовірних. І хоч в цій професії часто є складнощі, результати, які вона дає - часто важко описати словами. Їх потрібно провідчувати і прожити Соціальна сфера є однією з найбільш актуальних для багатьох категорій населення. Від неї у великій мірі залежить життя цілих сімей Цього дня хочеться побажати усім дотичним працівникам до соціальної сфери - міцного здоров'я, розуміння та ефективної взаємодії з населенням. Бажаємо Вам бути нескінченним потоком Любові. Світлом радості, а часом навіть світлом в кінці тунелю для тих, хто Вас оточує

13:43:39 07.11.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора