A A A K K K
для людей із порушенням зору
Антонінська селищна рада Хмельницького району Хмельницької області громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Новини

Дата: від до Скинути

ВІТАЄМО!

ВІТАЄМО!

З нагоди Дня медичного працівника і поваги до найгуманнішої у світі професії селищний голова Анатолій ОЦАЛЮК та помічник народного депутата України Сергія ЛАБАЗЮКА Сергій КОВАЛЬЧУК щиросердечно привітали медичних працівників з професійним святом, вручили подяки і висловили слова вдячності за їх благородну працю, за те, що щодня дарують людям найдорожче - здоров'я та життя!

16:35 18.06.2021

Футбол!!!

Футбол!!!

Запрошуємо усіх бажаючих на матч чемпіонату хмельницької області, "АНТОНІНИ-МЕДЖИБІЖ".

14:00 18.06.2021

«Громада-фест-2021»

«Громада-фест-2021»

Стартував другий етап проєкту «Громада-фест-2021». Конкурс проводиться вперше, був започаткований Департаментом інформаційної діяльності, культури, національностей та релігій Хмельницької облдержадміністрації спільно з Хмельницьким обласним науково-методичним центром культури і мистецтва у 2020 році з метою підтримки культурних ініціатив територіальних громад, розвитку аматорської народної художньої творчості, відродження та популяризації народних традицій, формування культурного простору громад.

11:25 15.06.2021

Фонд соціального страхування розпочинає здійснювати оплату е-лікарняних

Фонд соціального страхування розпочинає здійснювати оплату е-лікарняних

В Україні розпочинається перехід закладів охорони здоров’я на створення електронних медичних висновків замість видачі паперових листків непрацездатності. Для застрахованих осіб програмні засоби автоматично формуватимуть на їх підставі е-лікарняний – такий електронний листок непрацездатності не потребує дублювання на бланку та наділений повним переліком функцій паперової версії.

09:36 15.06.2021

Вітаємо призерів гуртків науково-технічного напряму

Вітаємо призерів гуртків науково-технічного напряму

18 травня на базі Хмельницького обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді відбувся обласний конкурс учнів молодшого шкільного віку з початкового технічного моделювання в онлайн режимі. На конкурс завітали наймолодші техніки з усієї області, юні знавці технічного моделювання. За перемогу у конкурсі змагалися і вихованці гуртка «Початкове технічне моделювання» керівник – Олександр ПЕРВАК, у двох конкурсних випробуваннях: теоретичний залік та творче завдання (виконання композиції власного задуму за допомогою геометричного конструктора).

16:44 14.06.2021

ОГОЛОШЕННЯ

ОГОЛОШЕННЯ

Антонінська селищна рада оголошує конкурс на заміщення вакантної посади у виконавчому апараті Антонінської селищної ради, а саме:

11:32 10.06.2021

У Хмельницькому обговорювали найважливіші проблеми органів місцевого самоврядування

У Хмельницькому обговорювали найважливіші проблеми органів місцевого самоврядування

У Хмельницькому, за участі Володимира Зеленського, відбулось перше засідання Палати місцевих влад Конгресу місцевих та регіональних влад при Президентові України. Крім очільника держави участь у заході взяло понад 150 делегатів: представники Офісу Президента, міністри профільних міністерств, народні депутати, керівники обласної та районних рад Хмельниччини, очільники громад із різних куточків України. Також більше ста голів громад із усієї України долучилися до заходу онлайн. Асоціацію міст України на заході представляв Виконавчий директор АМУ Олександр Слобожан та голова Хмельницького регіонального відділення Асоціації міст України, мер Хмельницького Олександр Симчишин.

15:40 04.06.2021

Асоціація міст виступила проти низки законопроєктів про забудову

Асоціація міст виступила проти низки законопроєктів про забудову

Під час засідання Правління Асоціації міст України під головуванням Голови АМУ, Київського міського голови Віталія Кличка, яке відбулося 22 квітня 2021 року, було розглянуто важливі питання в сфері містобудування. Засідання відбулося в режимі відеоконференції. Хмельниччину на заході представляли голова Хмельницького регіонального відділення АМУ, мер Хмельницького Олександр Симчишин і міський голова Славути Василь Сидор. Члени правління Асоціації міст України одноголосно ухвалили Рішення, в якому висловлена позиція категоричної непідтримки законопроєктів №4561 та №4562 як таких, що шкодять місцевому самоврядуванню і не забезпечують досягнення поставленої мети.

17:10 01.06.2021

«#Школа без булінгу»

«#Школа без булінгу»

З метою створення безпечного освітнього середовища та протидії булінгу на території області за ініціативи голови Хмельницької обласної ради Віолетти Лабазюк реалізується проєкт «#Школа без булінгу».

13:57 28.05.2021

Уряд зняв обмеження на використання коштів підприємствами ТКЕ

Уряд зняв обмеження на використання коштів підприємствами ТКЕ

26 травня Уряд прийняв постанову, якою скасовується дія постанови Кабінету Міністрів України №217 «Про затвердження Порядку розподілу коштів, що надходять на поточні рахунки із спеціальним режимом використання для проведення розрахунків з постачальником природного газу, на якого покладено спеціальні обов’язки». Такі спеціальні рахунки були запроваджені з 2014 року з метою примусового вилучення коштів підприємств ТКЕ на користь НАК "Нафтогаз України" як оплата за спожитий природний газ

16:51 27.05.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора